www.mexicoindustrial.net
Kennametal

Kennametal desvela su nueva y ampliada gama de mecanizado de agujeros

Una extensa oferta que eleva el listón de productividad y rendimiento.

Kennametal desvela su nueva y ampliada gama de mecanizado de agujeros
Målet med konkurransen, som ble avholdt i Brisbane Australia, var å identifisere roboter som kunne bistå IAEA-inspektørene i å utføre sine oppgaver. Mer spesifikt, repeterende måle- og lageridentifikasjonsoppgaver i tøffe miljøområder utsatt for høye strålingsnivåer.

– Automatisering av disse arbeidsoppgavene er helt perfekt for våre oppdrag, sier Thomas Estier, CEO i Rovenso. – Vi lager fleksible roboter for å holde arbeidstakerne skadefrie i utfordrende terreng og røffe omgivelser, og gleder oss veldig til å vise hvordan ROVéo utfører sine scenarioer – finner de beste strategiene fra andre lag og sammenligner de ulike maskinvareløsningene. Hele ROVENSO-teamet vil gjerne rette en stor takk til sine partnere, og LEMO SA spesielt. – Deltakelsen i Robotics Challenge er det aller første resultatet av et langsiktig samarbeid mellom våre to selskaper. Det er fantastisk å finne industrielle partnere i Sveits som har høy prioritet på innovasjon, og som faktisk bruker tid, energi og penger på å jobbe med en oppstartsbedrift, sier Thomas Estier.
Kennametal desvela su nueva y ampliada gama de mecanizado de agujeros

– Vi er veldig glade for å delta sammen med ROVENSO i denne robotkonkurransen. Utfordringen gjør det mulig for internasjonale roboteksperter å konkurrere og kontrollere egnetheten til nye robotløsninger å utføre kontrolloppgaver, sier Mathieu Menet, innovasjonsdirektør i LEMO. – Som følge av dette vil vårt langsiktige samarbeid med Rovenso gjøre det mulig for LEMO å utvide sin portefølje av løsninger ved å utvikle et bestemt utvalg av teknologier dedikert til robotindustrien

  Solicite más información…

LinkedIn
Pinterest

Únete a los más de 155,000 seguidores de IMP