www.mexicoindustrial.net
MAPLESOFT

Aprendiendo a caminar más rápido con modelado de alto rendimiento

Un proyecto que utiliza el software de modelado físico de MapleSim, en la Universidad de Manchester, ayuda a perfeccionar el proceso de caminata humana en robots. Uno de los desafíos a los que se enfrenta el equipo de Manchester, dirigido por los doctores Martin Brown y Gustavo Medrano-Cerda, es la visualización de los experimentos de una manera rápida y efectiva, para evitar la ralentización del proceso y asegurar que la experimentación sea válida y relevante.

Aprendiendo a caminar más rápido con modelado de alto rendimiento
Stål som materiale for kraftige kjeder holder fortsatt, noe som mange tilfredse KABELSCHLEPP-kunder opplever i sitt daglige virke. Kjeden er svært fast og solid slik at stamfaren til alle kabelkjeder forblir førstevalget for mange anvendelser. Det er lite kjent, men stålkjeder er vedlikeholdsfrie.

Innen ingeniørkunsten er stål uunnværlig, da det har egenskaper som soliditet, varmebestandighet, holdbarhet og støt- og korrosjonsbestandighet. Også for kabelbærere har krevende driftsforhold vist at stål er førstevalget. Dette er grunnen til at KABELSCHLEPP kontinuerlig har oppgradert sin STÅL-SERIE etter de siste spesifikasjonene, og gitt skreddersydde løsninger for krevende og ekstreme anvendelser.

Aller kraftigst

Kjeder til bruk offshore er ett eksempel. En stålkjede er korrosjons- og UV-strålebestandig. Med maksimal holdbarhet på grunn av materialegenskaper og spesifikk design, motstår stålkjeder sterke mekaniske belastninger, kraftige løft og lange bevegelser uten støtte. Disse egenskapene gjør stålkjeden uunnværlig til bruk under tøffe forhold slik som tunellmaskiner. De må motstå høye nivåer av forurensning og mekanisk slitasje, inkludert fallende avfall. Flere tiårs erfaring innen produkt og anvendelser har ført til et avansert produktsortiment basert på design som tar ekstreme og krevende driftsforhold i betraktning. KABELSCHLEPPs design omfatter kjedebånd og kjeder med forskjellige geometrier, blant dem et system med åpne slag med selvrensende egenskaper for å redusere slitasje og øke levetiden. Dette muliggjør også vedlikeholds- og smørefrie design; produkter i STÅL-SERIEN har ingen dødtid på grunn av vedlikehold.

Arbeid i varme forhold
En annen viktig ting er høye omliggende temperaturer i industriovner, støperier, smelteovner og stålverk generelt. Avhengig av type vil KABELSCHLEPPs stålbærere motstå kontinuerlige temperaturer opp til 600 °C, og rustfrie varianter kan til og med mestre temperaturer på opp til 1000 °C.

Temperaturer i stålverk er generelt ganske høye. Du har den kortvarige, men kraftige varmen til barrer og kondensert fuktighet generert av prosessen. En kjede av rustfritt stål festet til en anordning for materialhåndtering i disse prosessene har vært i drift i flere tiår, uten å svikte. Belagte stålkjeder brukes i håndteringsanordninger i støperier. De må tåle temperaturer så vel som tilleggsbelastninger på 60 - 70 kg/m. Noen større stålbærere, slik som KABELSCHLEPPs serie S 7000 kan til og med tåle kabel- og slangevekter på over 500 kg/m over ustøttede spenn på flere meter. Heller ikke kan varme småbiter og gnister skade funksjonaliteten til en stålkjede. Stålkjeder kan også motstå kjemikalier og stråling, noe som gjør dem velegnet til bruk til å håndtere roboter i kjemiske prosesser som syrebad eller galvanisering og selvsagt i kjernekraftindustrien.

I sum - for anvendelser som krever stor styrke, er stål det beste valget. Alle andre anvendelser er dekket av KABESCHLEPPs portefølje av plast- eller plast-aluminium-produkter.

Igjen: Det er anvendelsen som bestemmer valg av materiale.

Bilder:
Offshore.jpg: Klassiske anvendelser for stålkjeder – i offshoreindustrien motstår stålkjeder svært korroderende miljøer og UV-stråling.

Steel_desy.jpg: Materialegenskaper og solid konstruksjon gjør at stålbærere motstår ekstremt mekanisk press og tilleggbelastninger.

Steel_sparks-jpg: Avhengig av type vil KABELSCHLEPPs stålbærere motstå sammenhengende temperaturer på opp til 600 °C så vel som varme biter og gnister.

  Solicite más información…

LinkedIn
Pinterest

Únete a los más de 155,000 seguidores de IMP